Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

MOZAIKVIRÁG A CONSTRUMÁN

2015.05.04. 08:57 - duocolor's team

DESIGN EVOLUCIO, Régi érték – Új évezred névvel tervezte meg standját az idei Construma, OTTHON DESIGN vásárára a LAKBERENDEZŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. A koncepció, egy fiatal pár lakását mutatta be, amely meglepő, és figyelemfelkeltő volt, számos izgalmas ötlettel fűszerezve. Ezen a standon jelent meg cégünk is, a konyhába tervezett modern megjelenésű, de mégis romantikus hangulatot sugalló virágos üvegmozaik konyhai hátfallal.

11159466_980862098621385_7453482518320906592_n.jpg

A fiatalos, mai otthonon keresztül a régi értékekre kívánták felhívni a figyelmet, ahol a zöld fal, a természetes kő, a fa, és az ÜVEGMOZAIK  felületek találkoznak a csipkés álmennyezettel, az újragondolt magyar népi motívumokkal, és a hightech technikával. A színvilágát az idei "Év színe" a meleg borvörösre emlékeztető Marsala határozta meg, amit fekete, pezsgő ezüst és a púder rózsaszínekkel társítottak. 

losz_design.jpg

A konyhaszekrény elemei közé tervezett mozaik burkolat, mind szín-,  mind motívum világában tökéletesen illeszkedett a tervezői koncepcióhoz. Az egyetlen óriási virág, mint - mint motívum - idézte a régi időket, megjelenés azonban már az abszolút mai modern felfogásban jutott érvényre. A modern csavar, a virág megjelenési formája volt, hiszen csupán egy "fél" virágfej készült a mozaikból, ami azután az izgalmas tükröződésnek köszönhetően teljessé egészült ki a magasfényű konyhaszekrény oldalfrontján. 

losz.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr307428402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása