Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

MOZAIK ÚJRAHASZNOSÍTOTT ÜVEGBŐL...

2015.07.29. 18:40 - duocolor's team

A digitális print mozaikok egyesíti a melegséget és a designt, miközben élve a legújabb gyártási technológiák adta lehetőségekkel, a természetes fa és márvány látványát hozzák létre az újrahasznosított üvegből gyártott apró mozaikszemekből.

riviere_cotto.jpg

A kollekció tökéletesen alkalmas olyan uszoda és gyógyfürdő projektekhez, ahol a tervezők szeretnének a fát, vagy a márványt behozni a terekbe, de azok tulajdonságaik miatt ez a vizes, párás, vegyszeres környezetben nem alkalmazhatók.

aran2.jpg

A digitális technológiával készült mintás mozaikok tökéletes választás minden helyiségbe, ahová hidegburkolatot szánunk.

kampla2.jpg

A egyszínű és mintás szemek keveredése a burkolatnak a most trendi patchwork jelleget adja,  miközben azok színeiktől és a mintáktól függően, más-más stílust és hangulatot, hűvösebb, vagy akár buján fülledt érzést nyújtanak.

riv_gris_cot.jpg

riviere_cotto_deco.jpg

Így mindenki megtalálja a kedvére valót, a mediterrántól a modernen át egészen a távol-keleti stílusig.

aran.jpg
riviere_gris.jpg

irati_deko_2.jpg

irati_oldalpar.jpg

Lehet nagyobb felületen, vagy csak dekorációként is alkalmazni, egy biztos, minden esetben különleges, és izgalmas végeredményt fogunk kapni. Ha kíváncsi vagy a kollekció többi darabjára, és élőben is megnéznéd őket, várunk BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr157663934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása