Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

WELLNESS AZ ANDRÁSSY ÚTON...

2015.08.03. 08:20 - duocolor's team

Legutóbb az Andrássy út egyik patinás villájában dolgoztunk, ahol az igényes beruházó egy különlegesen elegáns felújításba kezdett.

img_1889.JPG

A többszintes lerobbant villaépületben irodát, és négy luxuslakást alakított ki, a múltszázadi klasszikus eleganciát élesztve újra a falak közt.

img_1883.JPG

A nemes anyagok a márvány, a kristály, és az arany mellett az ÜVEGMOZAIK is megjelent az épületben, hiszen a beruházó kérésére a mi segítségünkkel, és a mi terveink alapján egy nagyméretű, minden luxus igény kielégítő törökfürdős wellness is kialakításra került. 

img_1862.JPG

Az irizáló kék, zöld és barna mozaikokból kialakított nagyvonalú tereket kollégánk RÉGNER IVETT iparművész tervei alapján készülő dekorációs elemek, frízek és gyönyörű mandalák teszik egyedivé és különlegessé.

reszlet.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr957675214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlagállampolgár 2015.08.03. 22:00:27

És azt lehet tudni,hogy melyik epuletrol van szo?Ill. (fizeto) nagykozonseg is igenybeveheti?2 legerdekesebb dolog kimaradt.Mondjuk en csak gyonyorkodnek az epiteszeti megoldasban a luxus resze nem erdekel,de igy a kepeken rendben van.Koszi!

micsoda? 2015.08.04. 13:37:39

Öröm lett volna a patinás villát is látni, de ez a kevés is gyönyörű!
süti beállítások módosítása