Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

Tűzvirágot terveztünk...

2015.08.12. 12:11 - duocolor's team

Legutóbbi munkáink egyike volt ez a gyönyörű TŰZVIRÁG falikép, melyhez az inspirációt megrendelője Erdélyben találta meg, és egy általa hozott kép alapján tőlünk kérte  annak újragondolását.

dsc09293.JPG

A nagyméretű, 460 x 260 centiméteres falikép, egy medencetér falára került, aminek a dekorációs funkció mellett, műszaki feladata is volt. Ezen a falon kerültek beépítésre ugyan is azok a gépészeti részletek, melyek tökéletes eltüntetése a megrendelő kifejezett kérése volt.

dsc09298.JPG

Ezt a tervező, RÉGNER YVETTE két olyan mágneses ajtóval oldotta meg, melyeket a kép részét képező mozaik részlettel burkoltak, így az ajtók láthatatlan részletei maradtak az elegáns kompozíciónak.

dsc09299.JPG

A TŰZVIRÁG szépségét a felhasznált mozaikok sokszínűsége adja. A tervező mintegy 50 színt válogatott össze melyek a tűz és a lángnyelvek vöröses-narancsos árnyalatait idézik, ráadásul nem csupán a színekkel de a mozaikok struktúráival is játszott. 

dsc09300.JPG

Ennek következtében pedig a több tucatnyi arannyal futtatott,  buborékos,  sima, szivárványos és gyöngyházfényű mozaik elképesztőn tökéletes kombinációja a fények és árnyékok varázslatos játékával egyszer csak, mint egy varázsütésre, életre keltette az igéző  alkotást... 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr537700794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása