Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

CERSAIE 2015 ÚJDONSÁGOK - 3D-S MOZAIKOK...

2015.10.11. 18:40 - duocolor's team

p1070222_1.JPG

Az egyik nagynevű spanyol gyár standján, a most trendi térhatású mozaikok elképesztő mennyiségével találkoztunk, különféle alakban, színekben, valódi és illuzórikus, klasszikus és ultramodern formákban egyaránt. A látvány több aspektusból is felüdülést okozott, mivel a mozaikot mint burkolatot, itt ezerféle formájában megcsodálhattuk. 

A 3d hatás megjelent a hatszög formákon, volt hogy csupán  egy-egy szemen, de volt olyan mozaiklap is, ami teljes egészében a térben élt.

A színek is széles skálán mozogtak, sokat láttunk a visszafogott monokróm, illetve  naturális színekből, de legalább ilyen gazdag volt a kínálat a szemet próbára tevő, vibráló, markáns színű patcwork éps 3d-s mozaikokból. 

dsc00175.JPG

folytatjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr127957646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása