Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

CERSAIE 2015 ÚJDONSÁG (2.)...

2015.10.12. 19:58 - duocolor's team

Szintén egy spanyol gyár, akinek standján leginkább a sötétkamra, és benne a sötétben foszforeszkáló mozaikok fogtak meg.

A világító mozaikok mellett hasonló súllyal jelentek meg a  medence mozaikok is, különös tekintettel a lépcsők, és különféle ívek, hajlatok prezentálására. A medencemozaikok érdekessége volt, hogy azoknak nem csupán egyszínű, illetve kevert formájukat, hanem a legújabb digitális fotótechnológiával készült, vízcseppes, buborékos variánsaikat is felvonultatták.

További újdonságnak számítottak a gyár kínálatában, az apró téglány formájú,  üvegszemekkel kombinált feliratos mozaikok is, szigorúan semleges, fehér-fekete-szürke és bézs színekben tartva.

4_24.jpg

És, hogy a színek se maradjanak ki, láttunk csillogó aranyat, szivárványos türkizes újdonságot, telt és visszafogott árnyalatokat, szóval, nem győztük kapkodni a fejünket...

cersaie_220.jpg

5_16.jpg

cersaie_219.jpg

folytatjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr157962728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása