Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

A NYÁR LEGVIDÁMABB SZÍNE - SÁRGA MOZAIKOK...

2016.06.27. 16:17 - duocolor's team

Amikor nyár van, természetes a szikrázó napsütés, az aranysárga színek tucatja, a természetben. Ezt az örök napfényt és játékos vidámságot hozhatjuk be a falak közé, ha a sárga üvegmozaikok számtalan árnyalatú, textúrájú, és méretű variánsai közöl választjuk meg a burkolatot. Mindegy, hogy konyhába, fürdőszobába, vagy akár a nappali részeibe, bárhová, ahol télen - nyáron mert mindig szívesen látjuk a paletta legvidámabb színét, a sárgát vagy annak aranyos árnyalatait...

 

Válogathatunk a gyári egyszínű és kevert mozaikok közt, de aki szeretné, annak szívesen készítünk egyedi keveréket is az ő ízlése és útmutatásai alapján, együtt válogatva vele a leginkább tetsző színeket.

 

Mindegyik mozaik más és más hatást, hangulatot nyújt tulajdonságaitól függően, lehet fényes, vagy matt felületű, modern, vagy rusztikus megjelenésű. 

 

Látogass el BEMUTATÓTERMÜNKBE, ahol kedvedre válogathatsz a több ezer négyzetméteres raktárkészletünkből, de ha szeretnéd, addig is kipróbálhatod ONLINE KEVERŐPROGRAMUNKAT, amivel Te magad is megtervezheted a saját, egyedi üvegmozaik burkolatodat.

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr698848226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása