Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

Mozaikkal burkolt egyedi konyhabútor

2017.07.27. 15:09 - duocolor's team

Két olasz cég, egy konyhabútoros és egy mozaikos - GD Cucine / Cotto Veneto - egyszer csak gondoltak egyet, és összeálltak egy project erejére, aminek végeredménye egy, a megszokottól merőbe eltérő újszerű konyhabútor lett. 

argento-fosfeni-mosaic-kitchen-1.jpg

Az egyedülálló kreatív konyha izgalmas kombinációja a hagyományos olasz kézművességnek és a modern, innovatív bútorgyártásnak. 

argento-fosfeni-mosaic-kitchen-4.jpg

qqqqq.jpg

A fekete-fehér kontrasztjára épülő konyha üdítő látványossága lett a színes mozaikokkal borított tolóajtó rendszer, ami mögött a beépített sütő, a mikró, a kávéfőző és borhűtő rejlik.

Az ötlet tökéletes, minden egyszerű monokróm modern tér élettel telik meg egy ilyen  színpompás mozaik design által. És, hogy  mi  a zárszó? Szerintünk kézenfekvő - lehet álmodni, a megvalósítás pedig már a mi dolgunk...

argento-fosfeni-mosaic-kitchen-9.jpg

argento-fosfeni-mosaic-kitchen-10.jpg

2_15_1_1.jpg

gd-cucine-cotto-veneto-mosaic-kitchen-3.jpg

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr6212694507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása