Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

BLACK & WHITE JÁTÉK

2013.06.18. 09:22 - duocolor's team

A mostani minimál trend otthonai semleges, monochrom színekre hangoltak, melyet néhány erőteljes, következetesen alkalmazott, hangsúlyos színnel  dobnak fel a tervezők. Gondoltátok azonban, hogy csupán az alap, fekete-fehér játékával is létrehozhatók az utánozhatatlanul egyedi terek?

Ehhez nem kell mást tenni, csupán a visszanyúlni a 70-es évek most újra divatos opart mintáihoz, és egy-egy nagyobb falat így kiemelni, de választhatjuk ezek szöges ellentétét, a szecessziót idéző indás, leveles virágos mintákat is, természetesen szintén fekete-fehér színekben.

appio.jpgAPPIO

CASTELLO.jpgCASTELLO

Ha pedig mindezt mozaikból valósítjuk meg, a végeredmény még izgalmasabb. És hogy mennyire? Íme néhány inspiráló ötlet a PIXEL kínálatából...

SANSIRO.jpgSANSIRO

16134104052009-giudecca_bn.jpgGIUDECCA

PORTANOVA.jpg

PORTANOVA

FIERA.jpgFIERA

RIPAMONTI.jpgRIPAMONTI

LAMBRO.jpgLAMBRO

ticinese.jpgTICINESE

naviglio.jpgNAVIGLIO

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr245366700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása