Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

MOZAIKKÉP A FALON

2013.06.30. 07:52 - duocolor's team

Különleges mozaik fali dekorációt készített az amerikai mozaik művész, SONJA KING. A modern otthon tulajdonosai szerettek volna a megszokott kép dekoráció helyett, valami különlegeset látni otthonukban, ezért döntöttek az egyedi mozaik dekoráció mellett. 

4_6.jpg

A gyönyörű türkiz színű alkotás valójában egy hat darabból álló kompozíció, ami gondosan kiválogatott féldrágakövekből, ásványokból, illetve a velük harmonizáló természetes anyagokból áll, mint pl: Chrysocolla, malachit, amazonite, Jasper, atacamite, gyöngy, kerámia, üveg, türkiz, magnezit, smalti,  üveg, kavics, abalone, kristályok, arany, labradorit, és márvány.

3_8.jpg
A kompozíció alapját a türkiz színű rézkő, a Chrysocolla adja, ehhez válogatta ezután a művész a többi,  vele harmonizáló alkotórészt. 

2_10.jpg

A forma is izgalmas, nem a megszokott négyzetes képek alkotják az óceánok inspirálta kompozíciót, hanem a  szín mellett, megjelenésben is visszaköszön a vizek amorf alakja. 

1_10.jpg

Nebula Aqua kompozíció különleges szépségét és művészi értékét támasztja alá az a tény, hogy 2 éve Olaszországban elnyerte a  Mozaik Művészet Nemzetközi Díját, ami azért is számottevő, mivel volt az egyetlen nem olasz projektet amit a szakma a legmagasabb szinten díjazott.

5_3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr925384114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása