Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

"ÉV MEDENCÉJE 2016" DÍJAKAT NYERTÜNK!

2017.05.23. 14:10 - duocolor's team

A Magyar Uszodatechnikai Egyesület a Fürdőszövetséggel közösen 2016-ban is kiírta az ÉV MEDENCÉJE pályázatokat, melyen idén két projektünkkel, két különböző díjat is nyertünk.

mai_nap_4.jpg

Pályázni négy kategóriában, a 2010.01.01 után átadott, és korábban pályázaton még nem szerepelt létesítményekkel lehetett, egy létesítményen belül akár több medencével, illetve wellness egységgel is

  • Magánmedencék
  • Wellness létesítmények (szaunák, gőzkabinok, sószobák...)
  • Hotel, klub, fittness létesítmények medencéi
  • Bárki által látogatható létesítmények (közfürdők, aquaparkok...)

Mivel a DUOFLEXPOOL kft fő profilja az üvegmozaikos medence, természetesen idén is pályáztunk, és legnagyobb örömünkre ismét bekerültünk a díjazottak közé, idén két medencénkkel is. 

MAGÁNMEDENCÉK kategóriában a DIAGONÁL jeligéjű medencénkkel bronz, míg a WELLNESS LÉTESÍTMÉNYEK kategóriában indított EKLEKTIKUS ELEGANCIA jeligéjű projektünk arany fokozatot kapott. 

1_1.bmp

3_1.bmp

mai_nap_465.jpg

15.jpg

A DIAGONÁL, egy 10 x 4 m-es beltéri medence, melyet tulajdonosai a megszokott egyszínű medencéktől eltérő, rendhagyó formában  szerettek volna megvalósítani. A különböző stílusú látványtervek közül, végül a diagonál mintázat ötlete nyerte el tetszésüket, mivel a kortalan mértani, geometria alakzatok örökké divatosak.

Ezzel a mintával igazán egyedivé és látványossá tették a medenceteret. A medence oldalán lévő hosszanti csíkok pedig optikailag a medence hosszát is megnyújtották.  Viszonylag kis költség többlettel különleges hatás értek el.

fullsizerender_1.jpg

fullsizerender_5.jpg

fullsizerender_3.jpg

Az EKLEKTIKUS ELEGANCIA pályázatunk az Andrássy úton, egy Feszty Adolf tervei alapján az 1880-as években épült impozáns palota alagsori részében kialakított 35 négyzetméteres wellness helyiség project volt. A palotát egészen a II. világháborúig hercegek, grófok és bárók lakták majd ezután 1945-ben Tildy Zoltán a Magyar Királyság utolsó miniszterelnöki rezidenciájává alakították át.

A gyönyörű műemlék épület felújítása 2014-ben kezdődött meg, és az itt kialakított négy luxus lakás mellett kapott helyett a az épület szellemiségéhez méltó igényes wellness tér kialakítás. Gőzkabin, pihenőtér, pihenőpadok, zuhanyzók és egy ivókút teszi komfortossá a magas színvonalú kiszolgálást, miközben szemet gyönyörködtető kézműves tört mozaikok és mandalák gazdagítják az épület eleganciáját és különleges atmoszféráját.

2_pihenoter.JPG

3_zuhanyzok_ivokut.JPG

4_gozkabin.JPG

5_tort_mozaik_mandala.JPG

13450942_1132166270190064_2549999417422318708_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr7312532929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása