Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

SPANYOL MEDENCEMOZAIKOK - ÉS TRENDEK

2017.03.20. 08:02 - duocolor's team

Aki idén nyáron saját medencéjében szeretne fürdeni, annak már igencsak időszerű a tervezés, sőt... De milyen lehetőségek közül válogathatunk, és tudjuk-e hogy ha a legszebb kialakítású üvegmozaikos medence mellett döntünk, a kreativitás milyen kimeríthetetlen tárházával találkozunk? Az átlagosan  2 x 2 cm méretű üvegmozaikok verhetetlen tulajdonsága, hogy alkalmazásukkal bármilyen egyedi forma, egészen kis rádiuszú pozitív vagy negatív ívek, hajlatok, vagy akár a medence közepére épített szigetek, oszlopok, vagy pihenőpadok is tökéletes minőségben burkolhatók. 

web_001.jpg

Másik előnyük, a szín és mintabeli variációk és az abszolút egyediség. A portfóliónkban kiemelkedő helyen szereplő SPANYOL MEDENCE MOZAIKOK a legnevesebb spanyol gyártók kínálatából kerültek ki, melyek évről-évre bővülő kínálatát, az innovatív medence trendek folyamatos követése alapján válogatjuk ki.

onix_ambiente_artgallery_nature_dahlia_grey.jpg

Az elmúlt 15 év során a szinte megszámlálhatatlan mennyiségű, különböző méretű és formájú magán medencék mellett, számos szálloda, wellness hotel, és fürdő és strand részére terveztünk egész más egész más léptékkel bíró úszó és élmény medencéket, természetesen mindet mozaikból, a legkülönfélébb kreatív megoldásokkal - kül és beltérbe egyaránt.  Az egyedi elképzeléseket számítógépes látványterveken jelenítjük meg, maximális szabadságot adva a megrendelői fantáziának. 

labyrinth_002.jpg

Az utóbbi években  minden eddig megszokott rend, és trend  megdőlni látszik a mozaikos medencék kialakításában, hiszen az ez idáig szinte elképzelhetetlen tartott geometrikus és organikus motívumok, valamint a hihetetlen színek, fluoreszkáló változatok és azok kombinációi kerültek a medencedesign fókuszába. Mindez pedig a valóságban a lehető legkülönlegesebb kialakításokat teszi lehetővé, amint azt a spanyol medencemozaikokból csokorba gyűjtött referenciák is bizonyítják.

pool-design-expanding-pattern-glass-tile-mosaic_artaic.jpg

shangri-la-hotel-pool.jpg

uvegmozaik_kepek_rmt28.jpg

uvegmozaik_kepek_rtt-10.jpg

uvegmozaik_kepek_stacio-mozaik-02_1.jpg

orientaldreams_002.jpg

61913-1574783.jpg

luminiscent_003.jpg

web_002.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr2012352843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása