Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

Rendhagyó mozaik / csempe újdonságok

2017.02.21. 16:41 - duocolor's team

Ismét különleges design mozaikokkal borzoljuk (jó értelemben véve) a  kedélyeket, csak hogy megmutassuk, még mindig mennyi lehetőség rejlik a burkolatok változatos világában. 

11_14.jpg

Ezek a design mozaikok az eddig megszokott 30 x 30 cm-es háló helyett nagyobb, 33 x3 3 cm-es hálóra applikáltak, melyek egyedisége az egy hálón megjelenő változatos méretű és formájú mozaikszemek kombinációjából adódik. 

uvegmozaik_kepek_mgl6-018.jpg

uvegmozaik_kepek_mgl6-005.jpg

A telt, élénk színű mozaikok az üvegszemek aljáról szín fóliázottak, a metál változatok valójában nem igazi fémmozaikok, hanem a felszínükön fémbevonattal ellátott üvegmozaikok, míg a kőmozaikok háromféle márványból készül természetes kő mozaikok.

uvegmozaik_kepek_mst8-017.jpg

Talán már nem is annyira meglepő, hogy itt is megjelennek a most trendi 3d-s változatok, keveredve a különböző méretű és sima felületű szemekkel, így adva még izgalmasabb összhatást.

uvegmozaik_kepek_mgl6-024.jpg

Az új design mozaikok és nagyobb léptékű csempe változataik valójában a dekor mozaikok/csempék családjába tartoznak, de annyira kedvező ár-érték aránnyal bírnak, hogy áruk nagyjából fele az átlagos dekor mozaik/csempe árnak. Ennek köszönhetően pedig nem csupán dekorációs részletként, hanem rendre, komplett falburkolatként is alkalmazzák. 

Ha kíváncsi vagy rá élőben is, várunk szeretettel bemutatótermünkben!

2-final-biuro1.jpg

3-final-lazienka-detal.jpg

4-jadalnia-final-detal.jpg

4-jadalnia-final-glowny.jpg

6-spa-glowne.jpg

6-spa-perspektywa.jpg

7-lazienka-final-detal.jpg

7-lazienka-final-glowny.jpg

3-final-lazienka-detal_1.jpg

8-loft-final-glowne.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr3412279531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása