Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

MIT KELL TUDNI A MAGÁNMEDENCÉK ÉPÍTÉSÉRŐL?

2013.07.24. 03:12 - duocolor's team

A közelmúltban egy olyan hiánypótló könyv, jelent meg a piacon, mely a magánmedencét építtetőknek kíván segítséget nyújtani ahhoz, hogy minden tulajdonos és későbbi használó örömét lelje a fürdőmedencéjében, illetve a már megépült, de problémás létesítmények javításához is hathatós megoldást találjon. 

magánmedencék címlap.jpg

Hazánkban, mind a nagyvárosok és a kis települések családi házaiban, mind nyaralók kertjeiben számos magánhasználatú fürdőmedencét építettek, építenek, melyek egyaránt szolgálják – szolgálhatják – az egészséges életmódot, a szabadidő kellemes eltöltését, a szórakozást, sőt a luxust is. Ezek a medencék sok örömet okoznak - ugyanakkor csalódásnak, bosszúságoknak is forrásai lehetnek. A kellemetlenségek jelentős része a tervezésre – vagy a terv hiányára – a kivitelezésre és a gépek téves kiválasztására, illetve a rosszul értelmezett takarékosságra vagy „nagyvonalúságra” vezethető vissza. A Magyar Mérnöki Kamara gondozásában megjelent könyv a tervezéstől indulóan a téma minden egyes területét érintő alapkövetelményeket határozza meg és azok teljesítéséhez szükséges kivitelezési, ellenőrzési módokat, tanácsokat foglalja össze.

A Magyar Uszodatechnikai Egyesület által is támogatott, illetve a neves uszodatechnikai cégek és szakemberek nevével fémjelzett  könyv minden érdeklődő számára elérhető és megvásárolható bemutatótermünkben. Címünk: DUOFLEX- POOL KFT, 1116 Budapest Hunyadi János u. 162,

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr955422399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása