Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

CERSAIE 2013 - BOLOGNA

2013.10.13. 17:39 - duocolor's team

ÓRIÁS MÉRETŰ LAPOK,  ÚJRA ÉLEDT CEMENTLAPOK,  TECHNIKAI KERÁMIÁK 

Leginkább ezek jellemezték a legrangosabb burkolat és fürdőszobai vásár,  2013-as CERSAIE jövőévi trendjeit Bolognában.

P1040606.jpg

          Az úgymond "régi", vagyis a NAGYMÉRETŰ lapok divatja továbbra is töretlen, a fuga nélkül rakható modern gress lapok elképesztő, 150  és 300 centiméter között fellelhető méretei idén is sokakat ejtettek ámulatba. Ezek az óriás méretű, egyre csak vékonyodó lapok hézagmentes burkolásuknak köszönhetően bármekkora térben képesek egyetlen hatalmas, egységes felület kialakítására, a belsőépítészet legnagyobb örömére...

DSC02995.jpg

         Már tavaly is feltűntek, de idén még inkább szembetűnő volt az un. PATCHWORK típusú burkolatok erőteljes térhódítása. Ezek pont ellentétei az évek óta tartó "nagy lapos" trendeknek, izgalmas változatosságot kínálva ezzel a tervezők számára.  A régi cementlap mintáit idéző kisméretű burkolatoknak, előző évben megismert  szürke-fehér-fekete színkombináció egyre színesednek,  a visszafogott bézses, barnás árnyalatok mellett számos gyártónál már erőteljes , élénk színekben pompáztak ezek a gazdag motívum világú, régi idők  hangulatát idéző lapok. A színek és minták sokasága számos variációra nyújt lehetőséget,  ami miatt, mind a modern, mind a régies enteriőrökben egyaránt  tökéletesen megállja helyét.

DSC02872.jpg

           A  FELÜLETEK ÉS TEXTÚRÁK is rengeteg újdonságot hoztak. A már jól ismert és kedvelt, rusztikus, modern, vagy éppen hajópadló jellegű fa felületű kerámiák mellett erőteljes trónkövetelők a minimál trend kedvencei, a beton és természetes kő hatású burkolatok, valamint az igazi technológiai csemegék, a gipsz ésvelencei stukkó inspirálta szépséges felületek.

DSC02782.jpg

           Az egyedi megrendelésre készülő TECHNIKAI KERÁMIÁK az idei kiállítás innovatív remekei. A legmodernebb technológiákkal készülő, rádiuszában hajlított, rejtett led világítással kombinálható 3D kőporcelán lapok, tökéletesen alkalmasak homlokzatok és falszakaszok feltűnő fókuszálására. A digitális technológia mára kiterjesztette hatalmát a burkolatokra is, több helyen is találkoztunk a fotó applikáció nyújtotta látványos felületekkel, melyek bármilyen kedvenc témát képesek életre kelteni a falak közt. Látunk speciális módon, ragasztó nélkül, kavicságyba fektethető, hagyományos térkövek módjára rakható burkolatokat, bármikor levehető, átrakható, moduláris méretű öntapadós üvegcsempéket, és lehelet vékony, akár spirálba csavarható valódi márvány burkolatokat...

DSC02971.jpg

DSC02945.jpg

DSC02775.jpg

DSC02877.jpg

P1040684.jpg

DSC02818.jpg

DSC02822.jpg

DSC02904.jpg

DSC03087.jpg

DSC02909.jpg

DSC02914.jpg

P1040635.jpg

DSC03034.jpg

még több kép, és érdekesség weboldalunkon: DUOFLEX-POOL KFT és FACEBOOK oldalunkon

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr625566733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása