Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

Vidám, színes gyereklámpa, éjjeli fény üvegmozaikból

2012.02.23. 11:35 - duocolor's team

Bogyó és Babóca hangulatú, vidám, színes üvegmozaikból készült éjjeli lámpa. A lámpa alapja a családbarát  lakberendezési áruházban fillérekért kapható, matt, üveg, asztali lámpa. Erre lett felragasztva a DuoColor üvegmozaik.
 

Az üvegmozaik egyik remek tulajdonsága, hogy áttetsző, a fényt kellemesen átereszti. Ennek köszönhetően az így elkészült lámpa csodálatos hangulatot sugároz az esti gyerekszobába.

Az altató fény
A gyermek elalvás előtt, mozaikdarabkáról mozaikdarabra végignézi a remek művet. Minden napra egy egy oldalát lehet a gyermek felé fordítani. Más-más mintázat van, így változatos marad a látvány.



Fény az éjszakában.

És ha éjjel megébred a gyermek, félig alvó állapotban vándorolni kezd a mellékhelyiség felé vagy netalántán szülei ágyába kéredzkedne be a lámpa fénye utat mutat neki.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr504184751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása