Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

VARÁZSLAT - ÉS MOZAIK, FÁBÓL...

2013.08.01. 01:04 - duocolor's team

Az utóbbi évek egyik legszebb és legtermészetesebb mozaik újdonságai a famozaikok. Anyaguknál fogva nagyon kellemes tapintatúak, elegáns megjelenésűek, és utánozhatatlanul egyediek.

A.jpg

Ma amikor az élet minden területén igen fontos szempont a környezetvédelem, a famozaikok maradéktalanul képesek mindezt az ökobarát felhasználó szemléletet, a kortárs design kultúrájával ötvözni, illetve abba a legharmonikusabban beilleszteni.

iroko_famozaik_fszoba.jpg

A famozaikok a legellenállóbb trópusi fafajtákból készülnek, különböző méretekben és formákban.  a klasszikus üvegmozaikokkal szembeni legnagyobb különbség talán a 3D-s mivoltában rejlik, hisz szemben az előbbiekkel, a famozaikok térben kiugró, változatos formációkban léteznek.

C.jpg

A trópusi fa előnyös tulajdonságait nem igazán kell bemutatnunk, így ezek  a páratlan nedvtaszító képességgel bíró fafajták a lakóhelyiségeken túlmenően, tökéletesen megállják helyüket az olyan párás, vizes helyiségekben is, mint  a konyhák és fürdőszobák.

IP_SculpturedWall_Taurai_tcm48-1816209.jpg

A famozaikok nem csak falon, nem csak dekorációként, de a padlón is teljes létjogosultsággal alkalmazhatók, vastagságuk, kopásállóságuk egyaránt alkalmassá teszik erre. Az egyedi lerakás módok és a változatos fafajták, az egyik legsokoldalúbb burkolatlehetőségét kínálják a lakberendezők, belsőépítészek és magánvevők számára.

wood-envi-mosaic-tiles-2.jpg

Ezekből a szebbnél szebb burkolatokból, bőséges kínálattal találkozhattok nálunk is, és  ha ellátogattok BEMUTATÓTERMÜNKBE, élőben is megnézhetitek, megtapinthatjátok mindezt a sok gyönyörűséget, amiről most meséltünk Nektek...

B.jpg

E.jpg

modern-living-room.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr375436723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása