Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

CERSAIE - BISAZZA, ACROMI / ORIGINI

2013.11.01. 06:24 - duocolor's team

Cersaie 2013 -as kiállításon debütált, és  azonnal hatalmas érdeklődést keltett a BISAZZA  első kerámia gyűjteménye, az ACROMI és az ORIGINI. 

b_1.jpg

Az Antonio Citterio és Patricia Viel Interiors által tervezett finom porcelán gres gyűjtemény harmonikus színei visszafogott eleganciát sugallnak. A nyolc selymes színből álló ACROMI árnyalatait, a fehér homoktól indulóan, az antraciton át a föld-barnáig, mind a természet ihlette , míg az ORIGINI kétféle színe,  a fekete és fehér, fényes csillogó felületükkel az üveg ősi világát idézik.

 d.jpg

A finom, semlegesen visszafogott színvilágú ACROMI, és  ORIGINI háromféle méretben  /40×40, 40×80 és 80×80 cm/ készül, és megjelenésükből kifolyólag,  tálcán kínálják a modern terekbe, a  faltól falig szőnyegek letisztult stílusú,minimalista eleganciáját.

a_1.jpg

 Az ACROMI és ORIGINI projektek a BISAZZA új, és nagyvonalú „névjegye”  melyet elegánsan tesz le a padlóra , egy szándékosan végletekig leegyszerűsített, decens megjelenésű burkolat formájában...

c_1.jpg

ee.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr665608861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása