Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

ELŐSZÖR EURÓPÁBAN: EUSA AWARD DESIGN DÍJ!

2013.12.31. 07:48 - duocolor's team

A közelmúltban először került átadásra az EUSA - Európai Unió Gyógyfürdő és Uszoda Szövetség - design díja Németországban, melyet díjazottjait, 12 ország, több,mint 2000 uszoda és gyógyfürdő medencéiből választott ki a szakmai zsűri. A díjak 3 kategóriában - szabadtéri medencék, beltéri medencék és spa medencék - kerültek átadásra.

SZABADTÉRI MEDENCE 

Arany: Carre Bleu International, Piscines Carré Bleu - Franciaország 

1_23.jpg

Az átlátszó, teljes súlytalanság benyomásást keltő medence minimalista formája tökéletesen integrálódik az őt körbeölelő modern környezetbe.

Ezüst: Guansa Sport  - Spanyolország

piscina-dinamica_ci3.jpg

A lenyűgöző, feszített víztükrű medence mint egy szobrászati műalkotás lebeg a sziklás hegyoldal meredek lejtőjén, egyedi vízalatti világításásval még izgalmasabbá téve, amúgy is különleges látványát.

Bronz: Bergmann Schwimmbadbau GmbH  - Németország

2_19.jpg

Ez a medence gyönyörű példája a modern ház perfekt kiterjesztésének, miközben varázslatosan játszik, és tükrözi a hatalmas üvegfalakról rávetülő fényt.

BELTÉRI MEDENCE

Arany: SSF Schwimmbad GmbH  - Németország

3_18.jpg

Az elegancia és nyugalom térbe rendezett nagyszerű, már-már futurisztikus formája, melyben a hangsúly, a finom, zöldszínű medencén van.

Ezüst: A1 Schwimmbadbau GmbH - Németország

4_15.jpg

A medence a tökéletes pihenés és feltöltődés színtere, ami modern feszített víztükrő látványában izgalmasan finom kontrasztott alkott, a medencetér durva megmunkálású termésköveivel.

Bronz: SSF Schwimmbad GmbH  - Németország

5_11.jpg

Beltéri medence kategóriában tarolt Németország, a harmadik helyezést is a házigazdák nyerték. Nagyon érdekes, ahogy a szokatlan, sötétkék mozaikmedence felett szinte lebegni látszik a hófehér épített masszázsmedence.

SPA MEDENCE

Arany: BPA spol.s ro  - Szlovákia

6_8.jpg

Kiváló példa a tervezés szabadságára és a kivitelezés tökéletességére. A lekerekített felülető pezsgőfürdő tökéletesen simul az amorf geometriájú falak közé, minden részletében egyediséget és eredetiséget mutatva. 

Ezüst: Harris Medencék & Leisure Ltd - Anglia

7_8.jpg

A gyönyörű, dimbes-dombos brit vidék lejtőjébe integrált peszgőfüdő és végtelenített medence tökéletes összhangja, maga a szabadság, a nyugalom és felüdülés irígylésreméltó hármasa.

Bronz: Diffazur Piscine - Spanyolország

8_6.jpg

Ez a spa medence a rusztikus, csupa kő, csupa fa tervezési elvek mentén született, és ragyogóan adja a természetes kő medence romantikus fíligjét.

EUSA célja, hogy a medence és wellness kultúra terén segítse, megerősítse és koordinálja az innovatív szellemiséget, valamint a gazdasági kapcsolatokat a kereskedelem, és kivitelezés területén, Európa-szerte, minden országban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr985718398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása