Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

Kályha csempére emlékeztető kerámia burkolatok

2016.11.20. 20:59 - duocolor's team

A régi dombormintás kályhacsempéket idézik azok a nosztalgikus kerámia burkolatok, melyek manapság ismét egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.


dolce_dualgres-3.jpg

Létezik egy spanyol gyár, akinek kínálatában közel tucatnyi ilyen csempe létezik, szebbnél szebb 3d-s felületekkel, változatos neutrális, és finoman színes árnyalatokkal.

dolce_dualgres-4.jpg

Az önmagában mintás dekor csempék azonos színű alaplapokkal kombinálhatók, melyek a most legdivatosabb, tégla formát idéző, 7,3 x 30 centiméretes méretekben készülnek. Az alaplapok felülete kissé hullámos, ezzel máris kapnak egy rusztikus romantikus indíttatást, amit csak tovább fokoz a dekor csempék vert csipkét idéző mintázata. Egy lapon belül négyféle minta jelenik meg, melyek számos variációs lehetőséget rejtenek, azon egyszerű oknál fogva, hogy a csempéket tetszés szerint negyedes- feles- vagy háromnegyedes kötésben burkoljuk. 

dg-dlc0017.jpg

dg-dlc0019.jpg

dg-dlc0021.jpg

dg-dlc0020.jpg

dg-dlc0022.jpg

dg-dlc0023.jpg

Hasonlóan szépséges lapokat találtunk egy másik, szintén spanyol gyárnál, ugyan ebben a stílusban, csak méreteiben és kiosztásban kissé eltérő formában. A magasfényű alaplapok itt finoman hullámozottak, a dekorok azonban nem négy, hanem három részre osztottak. 

catalogue_monopole_esencia.jpg

Mivel az alap- és dekor lapok modulárisak egymással, így bármilyen formában egyszerűen és tökéletesen kombinálhatók, mind minta, mind színek tekintetében. 

d0555acb50e749ecaed58b31dfaa41b6.jpg

Akinek ez nem lenne elég, választhat olyan különleges változatot is, ahol az alapcsempék felülete tarvertin kő hatású, és ezen a természetes kőhatású felületen jelennek meg a dekorok dombor nyomott mintái is. 

full_palmira-01.jpg

palmira_relive_silver_brillo_stena_1096181.jpg

9d92d7b9ac83eef60637aa44bdf2ae12.JPG

Az új kollekciók már megérkeztek bemutatótermünkbe, várunk szeretettel, ha szeretnél közelebbről is megismerkedni velük.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr5311977846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása