Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

VILÁGELSŐ A SZENT GELLÉRT GYÓGYFÜRDŐ MEDENCÉJE!

2014.01.14. 11:23 - duocolor's team

2013 végén számos nagy presztízsű médiumban, mint a CNN és a brit Guardian jelentek meg hírek a budapesti gyógyfürdőkről - és  2014 januárjában máris újabb toplista, a spanyol El Economista-től mely  a világ öt legszebb uszodáját mutatja be, melyben ismét vezető helyen, pontosabban az ELSŐ helyen említi a Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda úszómedencéjét.

IMG_8507.JPG

A fürdőt bemutató leírás Budapestről, mint az egyik legszebb történelmi városról ír, ahol több mint 100 forrás fakad, így nem véletlen - utal rá -  hogy Budapesten találhatók a világ leghíresebb és legszebb fürdői.

gg.jpg

0.jpg

gel.jpg

A Gellért Fürdő medencéje olyan helyszíneket utasított maga mögé, mint az indiai Umaid Bhawan vagy a szingapúri Marina Bay Sands Resort.

Zodiac-Pool-India.jpgUmaid Bhawan

3_19.jpgMarina Bay Sands Resort

És, hogy az elismerés mennyire komoly, az El Economista a világ második, míg Spanyolország vezető gazdasági hírportálja, melyet havonta több mint 5 millió ember olvas!

forrás: portfolio.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr85757833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása