Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

A LEGJOBB OTTHON LAKBERENDEZÉSI KIÁLLÍTÁS 2014

2014.05.04. 19:43 - duocolor's team

5_13.jpgA SYMA Rendezvényközpontban május 9 - 11. közt, több mint 120 kiállító részvételével ismét megrendezésre kerül a LEGJOBB OTTHON LAKBERENDEZÉSI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR, melynek szakmai támogatója ezúttal is a Lakberendezők Országos Szövetsége.

1_29.jpg

A LOSZ a rendezvényen NATUR G-L’AMOUR néven, egy 60 négyzetméteres standot rendez be, ahol a partnercégei újdonságait, különleges anyagokat, és a legfrissebb, innovatív megoldásokat és termékeket fogja bemutatni a vásárlátogatók számára.

7_10.jpgA koncepció a természetes natúr és a mai korszerű technológiával előállított anyagok ötvözetére épül, szem előtt tartva a kiemelkedő minőséget. Ennek megfelelően a különleges alaprajzú, minden oldalán nyitott és körbejárható stand színvilágát a natúr és a fehér árnyalatok jellemzik majd.

2_22.jpg

A különleges megoldásokban és látványban bővelkedő stand DUOCOLOR üvegmozaikkal burkolt fürdőszobája tökéletesen illeszkedik ebbe a naturális, minimlista elképzelésbe.

3_21.jpg

4_18.jpg

A kiállítást bútorokat, textileket, és kiegészítőket forgalmazó lakberendezési cégek teszi változatossá és teljessé, ami mellett számos szakmai és populáris program biztosít érdekes, és hasznos időtöltést a látogatóknak.

6_10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr406117989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása