Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

DOBOGÓS KISLAKÁS - A SZÓ MINDEN ÉRTELMÉBEN...

2014.07.08. 21:40 - duocolor's team

Apró 40 négyzetméteres lakást tervezett fiatal, sokat utazó tulajdonosa számára az ismert lakberendező, NIKOLETTI PETRA.

h4_f69a67ccb35467c6ea9b353a6310a6d1_wm.jpg

Nappali03.jpg

nebo02.jpg

Az idusztriális stílusra hajazó lakás számos jobbnál jobb és látványos ötletet tárháza, mi most azonban mégis a fürdőt vesszük górcső alá, idézve a tervező gondolatait...

Furdo05.jpg

"Az egész ötletet az íves fallal kiegészített ajtónyílásból kialakított zuhanyfülke hozta magával, az ívet ugyanis mozaikkal célszerű burkolni. Már amúgy is elindultunk egy szürke-fekete-fehér vonalon, és akkor beugrott nekem egy korábban posztolt szenzációs fürdőszoba, amelyet meg lehetne valósítani (...)  Nem csak az íves fal miatt jó választás az üvegmozaik, hanem mert az ici-pici térnek jól áll a kis osztású burkolat, optikailag tágítja a teret (...)"

mozaikfurdo02.jpg
"Nem csak az íves fal miatt jó választás az üvegmozaik, hanem mert az ici-pici térnek (most itt a mi fürdőszobánkról beszélek…) jól áll a kis osztású burkolat, optikailag tágítja a teret. 
Igazi bölcsességet kerestem a falra, amely útravalóként szolgál az egész napra. A nagy tanítók közül végül Mohandas Gandhira esett a választásom: "There is more to life than increasing its speed", amely nyers fordításban valami ilyesmit jelent: több van az életben, mint növelni a sebességét (...)  A fürdőszobánk méretezett falnézeteivel együtt elküldtem a fenti fényképeket a Duocolornak, akik pontosan a megadott méretekre elkészítették a lapokat (...)" 

eee.jpg

Furdo04.jpgFurdo01.jpg

nebo06.jpg

A példaértékű kislakás nem régiben  A MI OTTHONUNK magazinban is megjelent.  

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr496485937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása