Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

A LEGKEDVELTEBB SZÍNŰ ÜVEGMOZAIK MEDENCÉK

2016.05.29. 15:20 - duocolor's team

Trendek és divat színek jönnek - mennek, de vannak a dolgok, amik felett sosem jár el az idő. Ilyen például az örök fekete-fehér páros, és ilyen a nagy klasszikus, a KÉK, illetve a kék/fehér KEVERT SZÍNŰ MEDENCEMOZAIK is.

1_41.jpg

thumb585_392_736wellness_galzignano13.jpg

Sokan talán úgy gondolják, eljárt felette az idő, és elsőre nem is gondolnak erre a tradicionális medencemozaikra, azonban ez közel sem igaz.

pool-tiles-remarkable-national-pool-tile-anaheim-california-with-glass-mosaic-pool-tiles-for-outdoor-spa-designs-also-large-tanning-ledge-945x630.jpg

A mozaikkal burkolt medencék lényege, pont a különleges formákban rejlik, hiszen a nincs olyan alak, lépcső, vagy ív, ami ezekkel az  apró üvegszemekkel ne lenne tökéletesen burkolható.

infinity-pool-glass-tile-mosaic_alka-pool-construction-bc-mpg_800.jpg

És azt is tudja mindenki, a világos színek emelik ki legjobban a formákat, ezek mellett érvényesül legszebben a fény és árnyék játéka, így egyértelmű, hogy az ezekkel a hagyományos kék kevert ÜVEGMOZAIKOKKAL burkolt medencékben jutnak legszebben érvényre a különleges formák.

5_15.jpg

diamond-brite-traditional-pool-colour-schemes-miami.jpg

Az apró mozaikszemek bármilyen extrém, és elképesztő formát képesek ámulatba ejtőn szépen kiemelni és életre kelteni. 

glass-mosaic-tiles-for-swimming-pools-glass-mosaic-tiles-for-modern-pools.jpg

Mivel a kéknek számos árnyalata van, és ezek tökéletesen kiegészítik és is erősítik egymást, ezért ez a mozaik számos további izgalmas lehetőséget rejt.

04.jpg

05.jpg

09.jpg

Kombinálhatjuk különböző dekor csíkokkal, frízekkel, amikkel medenceperemét, vagy lépcsőket hangsúlyozhatjuk, mely utóbbinak az esztétikán túl, komoly biztonsági szerepe is van, azzal, hogy jelzi azok helyét.

indoor-mosaic-pool-floor-mounted-glass-11232-1731459.jpg

A világoskék kevert mozaikos medencékben érvényesül legszebben a víz színe, ezek adják vissza leginkább, és legszebben tenger és az óceánok folyton változó, ezernyi, kékben játszó színét. 

11_11.jpg

uvegmozaik_kepek_215mag-kek-atm-01.jpg

refreshing-sydney-pittwater-beach-project-by-peter-glass-associates-2.jpg

coleccion-anti_piscina-2545-a-anti-2503-d.jpg

piscina_mae_filhas.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr758756218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása