Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

SIVATAG HAJDÚSZOBOSZLÓN...

2014.05.17. 06:26 - duocolor's team

Hajdúszoboszló a legújabb rekreációs és wellness központja, több mint érdekes tervek alapján készül... Az épület hatalmas homlokzatát és auláját, sivatagi homokból magasodó stilizál pálmafák díszítik - természetesen teljes egészében MOZAIKBÓL készítve.

udvari homlokzat3_kicsi.jpgA vöröses naplemente fényében fürdő, több száz négyzetméteres homoktenger egyedi keverés alapján, nyolcféle színből, több héten át készült manufaktúra műhelyünkben, csak úgy, mint a tervező által ide megálmodott 7 db, 6 és 9 méter magas, modern formájú pálmafa.

DSC04988.JPG

DSC05018.JPG

A homlokzatra is felfutó látványos dűnék és pálmafák  igazán különleges hangulatot árasztanak, mintha csak - szó szerint és átvitt értelemben is - egy oázisba csöppentünk volna.

DSC_0007.JPG

A wellnessek sorában igencsak különleges koncepciók alapján készülő szálloda hamarosan megnyitja kapuit, és akkor, kedvcsinálónak - a fürdőhöz és a MOZAIKHOZ egyaránt - megmutatjuk Nektek, milyen is egy igazi sivatagi oázis az Alföld közepén...

DSC_0008.JPG

DSC_0004.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr896177339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása