Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

TÖKÉLETES MEDENCE KÍVÜL - BELÜL...

2015.03.04. 09:35 - duocolor's team

Hiába a gondosan megtervezett medence, a különleges forma, a gyönyörű burkolat, ha a medencéhez tartozó részletek, nem a legtökéletesebbet képviselik. 

rosa_gres_ima_7.jpg

Az elegáns feszített víztükrű medencék sarkalatos pontjai a túlfolyó vályúk, és azok rácsozatai, amik komoly befolyásoló tényezői a medence nagyvonalú  látványának.

rosa_gres_ima_3.jpg

 Ez azonban ma már kipipált részlet lehet... A bemutatótermünkben megtalálható kerámia (gres) túlfolyó rácsok, egy olyan kollekció elemei, melyek a medence körüli burkolatokkal, és a peremkövekkel együtt alkotnak egy komplett, és páratlanul elegáns egységet.

rosa_gres_ima_2.jpg

A medence peremek , vályúk, és rácsok, a burkolatokkal együtt többféle színben kaphatók, így nem probléma a ház, illetve a kert stílusával harmonizáló, modern, minimalista, vagy épp mediterrán hangulatú medence kialakítása

rosa_gres_ima_1.jpg

ro.jpg

rosa.jpg

rosa_gres_piscina_mistery_sand_7.JPG

ross.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr797239349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása