Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

TALÁLKOZUNK A GARDENEXPO-N!

2015.03.10. 18:55 - duocolor's team

111.jpg

Az idén tavasszal 9. alkalommal megrendezésre kerülő GARDENEXPO elképesztő széles spektrumon mutatja be, mennyi lehetőség rejlik a kerttervezésben. A számtalan ötletet mindenki ellesheti aki ellátogat a kiállításra, de persze válogathat, és meg is bízhat a számos itt kiállító profi céget kertjének megtervezésével és kivitelezésével.

piscinas-nicas-personaliza-tu-piscina-con-rosa-gres-450.jpg

A „kész” kertek mellett, a kertépítéshez és kertberendezéshez szükséges eszközöket is megtalálni a Gardenexpón a MEDENCÉTŐL az öntözőrendszeren és BURKOLATOKON, és árnyékolókon keresztül a grillekig, kemencékig és a kert, sajátos hangulatát meghatározó kiegészítőkig. 

gardenexpo2015_014.jpg

A kiállítók közt idén először minket is megtaláltok a Budapest Arénában, a többi céghez hasonlóan, számos izgalmas, különleges, és látványos MOZAIK és BURKOLAT újdonsággal... 

rosa-g5.jpg

A kiállításról minden részlet itt: GARDENEXPO 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr357257715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása