Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

BURKOLJ HACIENDA HANGULATBAN..

2015.08.07. 12:14 - duocolor's team

Egy romantikusan rusztikus, "haciándás" ház kertjébe valljuk be, nem igazán illenek a modern medencék.
0172a5ab80f8b8f844a0f374b211769f.jpg
photo3-fileminimizer.jpg
Ráadásul egy ilyen kertben magától értetődő részletei a lépcsők, a kerti sütögetők, és vízmedencék, aminek bizony illik eltalálni a burkolatát, különben oda a szeretett stílus varázsa.

photo6.jpg

fountian3.jpg

column.jpg

mediteruuranean.jpg

photo1.jpg

Jó hír viszont, hogy nem kell sem megalkudni, sem a szívünket fájdítani.

 

Bemutatótermünkben megtalálhatók az eredeti mexikói kézzel gyártott egyedi csempék, melyekkel az abszolút autentikus hangulatot hangulatot teremthetjük meg kertünkben.

 

A BEMUTATÓTERMÜNKBEN 10 x 10 és 5 x 5 centiméteres méretekben kapható, közel 100 féle mintázatú fali csempék alkalmasak minden kül- és beltéri függőleges felület burkolására, legyen szó falról, lépcső homloklapról, vagy medence díszítésről. Természetesen léteznek egyszínű csempéik is, a mintásakkal megegyező alapszínekben, ami még több variációra nyújt lehetőséget.

 

Járó felületként nem használhatók, mert plasztikus, domború felszínük ezt nem engedi, de minden más formában a fantáziát szabadon engedve alkalmazhatjuk.

d45c2fbdce5e62a1407e0e09218ebb5c.jpg

fountian4.jpg

fireclay-tile-swimming-pool1.jpg

A kert fotók egy részéért köszönet a  Mizner Industries-nek, még több képért és a csempeválasztékért pedig kattint ide  és ide

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr767688158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása