Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

MEGLEPETÉS A CERSAIE-N

2013.10.27. 07:29 - duocolor's team

Az ember fia / LÁNYA munkája okán minden ősszel elutazik Bolognába, ki nem hagyva a szakma legnagyobb nemzetközi kiállítását a CERSAIE-t. Fáradhatatlanul rója a köröket, végjárja, meglátogatja partnereit, délutánra túl van cca. 3 liternyi kávén, és üdítőn, a "szíveslátás - vendéglátás" keretein belűl, tiszteletét teszi régi partnereinél, ismeretségeket köt leendő új partnereivel, ámul, csodálkozik, néha fejét rázza, beszélget magánemberként, tárgyal cégként, este felé lassul, már fárad is - és ekkor JÖN AZ ÉBESZTŐ!

C1.jpg

Nem máshol, mint a MAPEI standon. Keressük itthoni képviselőjüket /régi partnerünket/ de... elkerüljük egymást, legfrissebb info szerint: 10 perce ment el... Hát, így jártunk... azért persze elindulunk körbejárni a több száz négyzetméteres standot, amikor is... felfedezzük magunkat... Olaszországban... a Mapei-nél... virít a név, a mi nevünk: DUOFLEX POOL KFT.

C3.jpg

És sorakoznak mellette a fotók: 4-es metro, Budapest. Az állomások, a mozaikok, a MUNKÁNK! Csoda, hogy felébredtünk? Talán látszik is mennyire :)

C6.jpg

C7.jpg

C4.jpg

BB.jpg

DSC09951.JPG

C2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr145601068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása