Duocolor

Minden, ami MOZAIK!

Linkblog

Friss topikok

BISAZZA KERÁMIA ÚJDONSÁG A CERSAIE-N

2013.10.30. 10:21 - duocolor's team

Címkék: újdonság kerámia bisazza cersaie 2013

Bolognában mutatkozott be először, és  azonnal  nagy sikert aratott a BISAZZA  első kerámia gyűjteménye, az ACROMI és az ORIGINI.

1_17.jpg

Az Antonio Citterio és a Patricia Viel Interiors tervezte finom porcelán gres gyűjtemény harmonikus, nyugodt színei visszafogott eleganciát sugallnak. A nyolc selymes színből álló ACROMI árnyalat mindegyikét, a fehér homoktól indulóan, az antraciton át a föld-barnáig, a természet ihlette, míg az ORIGINI,  fényesen csillogó fekete és fehér, fényesen színeikkel az üveg ősi világát idézik.

2_14.jpg

A finom, semlegesen visszafogott színvilágú ACROMI, és  ORIGINI háromféle méretben készül /40×40, 40×80 és 80×80 cm/ és megjelenésükből kifolyólag,  tálcán kínálják a modern terekbe, a  faltól falig szőnyegek letisztult stílusú,minimalista  eleganciáját.

3_12.jpg

Az  ACROMI és ORIGINI projektek a BISAZZA új, és nagyvonalú „névjegye”  melyet elegánsan tesz le a padlóra , egy  szándékosan végletekig leegyszerűsített, decens megjelenésű burkolat formájában…

4_10.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duocolor.blog.hu/api/trackback/id/tr85606005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása